Seleziona...

Give Me More

595 competizione

ABARTH REMSYSTEEM DOOR
BREMBO


Dit remsysteem werd op basis van onze knowhow uit de racewereld ontwikkeld in samenwerking met Brembo. Het staat garant voor zeer korte remafstanden, snel remmen en een sportief en veilig pedaalgevoel, zelfs na langdurig gebruik.

De beschikbare kleuren zijn grijs, geel, rood en zwart.

595 competizione

KIT ESSEESSE
VELGEN


Personaliseer uw Abarth met een nog sportievereen opvallendere look.

De Esseesse velgen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, glanzend zwart en titanium.

Fiat Abarth 695Biposto

WELKOMSTGELUID
Bijzondere eigenschappen

Fiat Abarth 695Biposto

SPANNENDE DINGEN
KOMEN NOOIT IN STILTE

voorzijde
achterkant

NIEUWE MOTOR
VAN 180 PKHOOGWAARDIG
REMSYSTEEM

RACING
DISTRIBUTIERECORD MONZA
UITLAATSYSTEEM

GEAVANCEERDE
AERODYNAMICA


AANPASBAAR TOT
IN HET UITERSTE


Fiat Abarth 695Biposto Fiat Abarth 695Biposto

Wie ten volle leeft, wie naar absolute prestaties streeft, wie op zoek is naar de beste technologie, aanvaardt geen compromis. En wie op zoek is naar het beste, vindt de nieuwe Abarth 595 Competizione 180 pk. De beste prestaties, met zijn nieuwe motor. De beste in stijl, met zijn rijke standaard uitrusting. Het beste gevoel, altijd.

Fiat Abarth 695Biposto

NIEUWE MOTOR VAN 180 PK

OPWINDENDE PRESTATIES

De nieuwe 1,4-liter T-Jet-motor van 180 pk, werd ontwikkeld op basis van de ervaring van onze technici met de Scorpion op verschillende racecircuits, van Trofeo Abarth tot Formula 4. Hij is voorzien van een nieuwe Garrett-turbine, heeft een meer doorlatende inlaat en een nieuwe compressieverhouding en is uitgerust met een Record Monza uitlaatsysteem met variabele opening.
De nieuwe motor, met een specifiek vermogen van 132 pk/liter accelereert de 595 Competition van 0-100 km/u in 6,7 seconden, dankzij de uitzonderlijke gewicht/vermogen-verhouding.
Dankzij zijn vermogen en lichtheid is hij dynamischer dan ooit en staat hij altijd startklaar.

Fiat Abarth 695Biposto

HOOGWAARDIG REMSYSTEEM

MAXIMALE ACTIE, MAXIMALE REACTIE

Het remsysteem is extra groot met vooraan vaste aluminium remklauwen met 4 zuigers, (verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren): de remschijven vooraan zijn geperforeerd, zelfventilerend en bestaan uit twee materialen, voor een maximale beperking van het gewicht en de onafgeveerde massa.
Dit remsysteem werd op basis van onze knowhow uit de racewereld ontwikkeld in samenwerking met Brembo. Het staat garant voor zeer korte remafstanden, snel remmen en een sportief en veilig pedaalgevoel, zelfs na langdurig gebruik.

Fiat Abarth 695Biposto

RACING DISTRIBUTIE

DE ZEKERHEID VAN CONTROLE

De verlaagde sportophanging en de schokdempers met FSD-klep (Frequency Selective Damping) garanderen een maximale grip en nauwkeurig bochtenwerk. De 17" Formula-velgen, verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen met 205/40 banden met ultra laag profiel en zeer goede grip zorgen voor een perfecte wegligging en veilig remmen, zelfs op natte ondergrond. Uitzonderlijk scherp remmen dankzij de korte wielbasis en de directe besturing.

Fiat Abarth 695Biposto

RECORD MONZA UITLAATSYSTEEM

DE ESSENTIE VAN SPORTIVITEIT.

Het standaard Record Monza uitlaatsysteem met 4 pijpen regelt de stroming van de uitlaatgassen naargelang het motorgebruik.
De 4 uitlaatpijpen geven de auto een nog sportievere en dynamischere look..

Fiat Abarth 695Biposto

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

EEN OPVALLENDE STIJL, ALTIJD

De conische oppervlakken verlagen de voorwaartse luchtweerstand, waardoor de topsnelheid verhoogden het verbruik beperkt wordt. Ieder detail is ontwikkeld om de prestaties te bevorderen: de zijdelingse luchtinlaten in de voorbumpers laten de juiste hoeveelheid lucht naar de motor en de intercoolers stromen. De voorbumper, de sideskirts, de spoiler en de windgeleider achteraan doen de auto aan de weg 'kleven'.

Fiat Abarth 695Biposto

AANPASBAAR TOT IN HET UITERSTE

EEN WERELD VAN AANPASBAARHEID

De wereld van Abarth is een unieke wereld, want de aanpassingsmogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.
Te beginnen bij het digitale instrumentenbord met 7" tft-kleurenbeeldscherm; het stuurwiel met ergonomische grip in lederafwerking met zichtbare naden; pedalen van gemalen aluminium , voor een maximale grip;

zelfs de spiegelkappen, de stickers en de softtop van de cabrioversie kunnen aangepast worden; de sportieve Abarth Corsa lichtgewicht schelpzetels met het 595-stiksel op de hoofdsteun, ook beschikbaar in Alcantara® en leder of leder dat aangepast is voor 'toerisme', voor meer comfort zonder daarvoor sportiviteit op te offeren.
Fiat Abarth 695Biposto

NUOVa abarth 595 competizione 180cv

Ancora più potente con 20 cv in più e una velocità massima di 225 km/h, turbina garrett, sistema di scarico record Monza e impianto frenante brembo ad alte prestazioni. Sportiva ma allo stesso tempo trendy con uno stile inconfondibile. Cerchi in lega da 17” con trattamento color titanio e sedili sportivi sabelt.


Oggi tua a 199€ al mese
con un anno di RC auto in omaggio

finanziamento PCP al 4,95%
con rata a 199 € al mese per 48 mesi
Sei pronto?

Abarth reeks